Benvinguts al Blog dels Dansaires Vilanovins

Benvinguts al nostre blog, aqui podreu trovar tota l'informació actualitzada de la nostra societat

Concurs Arenys de Munt

Les tres Colles de sardanes vilanovines de la Societat Sardanista Dansaires Vilanovins comencen la temporada. Participant al primer concurs de colles sardanistes de Arenys de Munt balit per al Campionat Territorial comarques de Barcelona amb bons resultats Geltrunenca 3ª classificada de 5 colles categoria Infantil Petits vilanovins 2ª classificada de 3 colles categoria Alevins Encara Hi Som 8ª classificada de 8 colles categoria Veterans Aquestes colles tornaran el dia 1 Maig a participar en el segon campionat territorial que es celebrarà a la poblaciò d’Òdena. I felicita als cuatre balladors que es van estrenar per primer cop amb un concurs oficialCaminada 14 Abril

El proper 14 d’Abril tindrà lloc la propera caminada popular de Dansaires. L’itinerari serà costaner, anirem pel camí dels Colls fins al polígon industrial de la Vilanoveta on tornarem a gaudir de la botifarrada de rigor! Es un itinerari suau d’uns 7 Kilòmetres aproximadament. (9 Kilòmetres si comptem la tornada). Adjuntem mapa aproximatiu: (L’itinerari que es veu al mapa no es 100% correcte ja que molts camins no hi apareixen a l’aplicació). El menú de la botifarrada constarà de: - Botifarra. - Cansalada. - Pa de pagès. - Aigua o vi. - Tomàquet, oli i sal. - Pa de pessic. El preus per persona per a la botifarrada es de 7€ el Soci y 10€ el no Soci. Moltes gràcies a tots!

La Colla Encara Hi Som Participa a la trobada de Veterans al Masnou

La Colla Encara Hi Som Participa a la trobada de Veterans al Masnou

Sardanes per la independència

Sardanes per la independència
Les colles Sardanistes Vilanovines Encara hi som, Geltrunenca i Petits Vilanovins Participa'n a Cornella a l´audició de sardanes Sardanes per la independència a mes de mil persones

Patges reials

A la Societat sardanista Dansaires Vilanovins us esperem els dies 3 i 4 de gener de 6 a 8 de la tarde. Hi hauran els patges reials per recollir les vostres cartes per als Reis Mags. Us esperem. i si voleu que els reis mags us visitin a casa encara esteu a temps de comunicaro a l´entitat simplement pel cost de 20 eurillos per donar de menjar als camells animat

dissabte, 1 d’octubre del 2011

Circular de Octubre 2011


Ja està la loteria de Nadal a punt. Aquest any el número que tocarà serà el nostre, el 22.174, ja el podeu passar a comprar.

El curset de sardanes PER ADULTS comença el dia 04 d’ aquest mes, passeu a inscriure-us. És gratuït i ens divertirem tots junts.

També recordar que tots els dissabtes hi ha el curset per INFANTILS, a les tardes de les 17 a les 19 hores.


Dissabte 8 d’ Octubre II Concurs de Dards a les 18:30 hores a l’ estatge social. Inscripció a secretaria socis 4€ i no soci 5€.

Dissabte 15 d’octubre XXVII ANIVERSARI DE LA COMPRA DE L’ESTATGE SOCIAL.

A les 18 hores inauguració de la primera Trobada de pintura artística de la S.S Dansaires Vilanovins.

A les 18.30 hores tindrem les portes obertes, esperem a tots els socis i simpatitzants de la nostre societat .

A les 19 hores es farà entrega de les insígnies de plata als socis que porten 25 anys amb nosaltres. Tot seguit hi haurà un petit refrigeri.

Us hi esperem !!!

Dissabte dia 26 de novembre per a la gent més jove (+16) farem la TERCERA FESTA JOVE en col·laboració amb LA CREU ROJA DE VILANOVA amb l´ actuació de DJ de la comarca . L´ acte tindrà lloc a l’ envelat de les 23 hores fins a les 3 de la matinada.

Preus populars . La recaptació de fons serà destinada a projectes socials

La secció esportiva de la societat us fa saber que continuem tenim l’ equip de futbol en el Torneig Primavera de Vilanova i l´ equip de Futbol Sala a la lliga Ciutat de Vilanova.

Les anelles de la Societat a la Catedral de Barcelona.Molt bona participació de les nostres anelles al 61e concurs celebrat a la Catedral de Barcelona. Quedant la colla infantil Geltrunenca va quedar la 1er de la seva categoria.

A la tarda van anar a Sitges les tres anelles, la colla Encara hi som va quedar en 6e lloc. La colla alevina petits vilanovins en 4rt lloc i la colla infantil Geltrunenca en 1er lloc.

Les anelles van participar el dia 18 de setembre al 63e concurs de les colles de Tarragona.

La junta, socis i simpatitzant li volem donar la enhorabona i que segueixin per aquest camí.

No et quedis assegut, vine a la Societat!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DINAR GRUP GASTRONOMIC

DINAR GRUP GASTRONOMIC
ACTIVITAT 30/9/2012

XLIII Concurs Nacional de Colles Sardanistes

Disabte dia 21 de juliol de 2012 Vilanova i la Geltru
La Societat Sardanista Dansaires Vilanovins
Organitza
XLIII Concurs Nacional de Colles Sardanistes
LLoc :
Plaça D`enric Cristòfol Ricard a les 10 de la nit
Cobla Maricel

XLIII concurs nacional de colles sardanistes

La societat Sardanista Dansaires vilanovins va celebrar el XLIII concurs de sardanes el dissabte dia 21 amb la participació de 16 colles sardanistes en les quals hi participaven les tres colles vilanovines Petits Vilanovins ,Geltrunenca i Encara Hi Som. En aquest acte es va comptar amb la participació de ex-balladors de Petits Vilanovins de varies èpoques , participant al galop i la sardana de germanor. Dins els actes també es va fer la presentació dels nous vestits de les colles alevina i infantil L'acte es va tancar amb un petit refrigeri a la entitat entre ex-balladors,membres de les tres colles, socis i simpatitza'ns.

Vestits nous alevins i infantils

Ex-Balladors

40º ANIVERSARI PETITS VILANOVINS

Actes 40 Aniversari Petits vilanovins El proper dia 21 de juliol celebrem l`aniversari de petits vilanovins i demanem que tots els exballadors de la colla vingueu a fer un galop i la sardana de germanor amb nosaltres a les nou del vespre al local social dels dansaires vestits amb pantalo texa i samarreta blanca despres de l`acte farem tots un picapica per celebraro poseuvos en contacte en aquest email joanet2001@wanadoo.es o paborde2003@gmail.com us esperem a tots

Concurs de Rubi

LES DE ANELLES DE SARDANES DE LA SOCIETAT SARDANISTA DANSAIRES VILANOVINS PARTICIPAN AL CONCURS DE RUBI DINS EL CAMPIONAT TERRITORIAL COMARQUES DE BARCELONA Les tres colles vilanovines van participar dissabte dia 30 de juny al concurs de sardanes de Rubí Assolint bones classificacions al campionat territorial . La colla Petits Vilanovins de categoría aleví van fer un meritori 4º a la calcificació Geltrunenca de categoría infantil va fer un 2º lloc a la classificació i resolen la sardana revesa. sen el seu darrer concurs valid per el campionat territorial , la colla ha acabat en el segon lloc de la classificació general. I felicitar a la colla pels resultats assolits en aquest campionat. La colla veterana Encara hi som va asolir un 5º lloc a la classificasio del concurs territorial .

concurs rubi

concurs rubi