Benvinguts al Blog dels Dansaires Vilanovins

Benvinguts al nostre blog, aqui podreu trovar tota l'informació actualitzada de la nostra societat

Concurs Arenys de Munt

Les tres Colles de sardanes vilanovines de la Societat Sardanista Dansaires Vilanovins comencen la temporada. Participant al primer concurs de colles sardanistes de Arenys de Munt balit per al Campionat Territorial comarques de Barcelona amb bons resultats Geltrunenca 3ª classificada de 5 colles categoria Infantil Petits vilanovins 2ª classificada de 3 colles categoria Alevins Encara Hi Som 8ª classificada de 8 colles categoria Veterans Aquestes colles tornaran el dia 1 Maig a participar en el segon campionat territorial que es celebrarà a la poblaciò d’Òdena. I felicita als cuatre balladors que es van estrenar per primer cop amb un concurs oficialCaminada 14 Abril

El proper 14 d’Abril tindrà lloc la propera caminada popular de Dansaires. L’itinerari serà costaner, anirem pel camí dels Colls fins al polígon industrial de la Vilanoveta on tornarem a gaudir de la botifarrada de rigor! Es un itinerari suau d’uns 7 Kilòmetres aproximadament. (9 Kilòmetres si comptem la tornada). Adjuntem mapa aproximatiu: (L’itinerari que es veu al mapa no es 100% correcte ja que molts camins no hi apareixen a l’aplicació). El menú de la botifarrada constarà de: - Botifarra. - Cansalada. - Pa de pagès. - Aigua o vi. - Tomàquet, oli i sal. - Pa de pessic. El preus per persona per a la botifarrada es de 7€ el Soci y 10€ el no Soci. Moltes gràcies a tots!

La Colla Encara Hi Som Participa a la trobada de Veterans al Masnou

La Colla Encara Hi Som Participa a la trobada de Veterans al Masnou

Sardanes per la independència

Sardanes per la independència
Les colles Sardanistes Vilanovines Encara hi som, Geltrunenca i Petits Vilanovins Participa'n a Cornella a l´audició de sardanes Sardanes per la independència a mes de mil persones

Patges reials

A la Societat sardanista Dansaires Vilanovins us esperem els dies 3 i 4 de gener de 6 a 8 de la tarde. Hi hauran els patges reials per recollir les vostres cartes per als Reis Mags. Us esperem. i si voleu que els reis mags us visitin a casa encara esteu a temps de comunicaro a l´entitat simplement pel cost de 20 eurillos per donar de menjar als camells animat

divendres, 1 d’abril del 2011

Circular d'Abril 2011

El proper dia 10 d’abril es farà una sortida amb autocar per a participar en el concurs d’Igualada. Hi aniran les nostres anelles PETITS VILANOVINS i ENCARA HI SOM. Desitgem que tinguin un molt bon començament de temporada.
Amb motiu de la diada de Sant Jordi, el dia 23 d’abril a les 19 hores la Coordinadora celebrarà una ballada de sardanes a la Plaça de la Vila i serà amenitzada per la Cobla Ressò.
Adjuntem Programa de ballades i actes sardanistes a la nostra localitat per aquest any i també us fem a mans el Calendari sardanístic del Garraf per l’any 2011.

Ja tenim preparada la SEGONA CAMINADA POPULAR DE DANSAIRES VILANOVINS, es farà el diumenge 10 d´ Abril a les 9 del matí i acabarem esmorzant a la Masia d’en Cabanyes. Adjuntem la informació del itinerari en full annex. Per fer la inscripció us esperem a secretaria. No hi podeu faltar!!!

El dia 16 ó 17 d´ abril t´ esperem per veure el gran clàssic de la lliga a la nostra pantalla gegant : Real Madrid – F C Barcelona.
També veurem la FINAL DE COPA DEL REI el dia 20 d’abril a les 21 hores , US HI ESPEREM per animar cadascú al seu equip, tots junts al nostre estatge social.

Us adjuntem informació pel viatge que estem organitzant per aquest any:
Sortida el dilluns 9 de Maig i tornada el dissabte 14 de Maig de 2011 , les places són limitades
Preu de Soci 439,--Euros Preu no Soci 450,--Euros
Per a més informació Sr. Nicolas Tef. 93 8143222 o bé a secretaria els dimecres i divendres de 7 a 9 de la tarda.
Tenim per tots els socis descomptes especials a la FLORISTERIA CARXEN del 10% presentant el carnet de soci durant aquest mes.
Els dies 7 i 14 de maig farem un taller de manualitats de flors : com aprendre a fer un ram, un centre de flors o una composició amb plantes. El preu per soci és de 17€ i per al no soci 19€ (en aquest preu ja s’inclouen tots els materials necessaris per el taller).
Els mateixos dies 7 i 14 de maig hi haurà una exposició de fotografia artística a càrrec de Carla Casulà i Ruiz.

També es farà un curset de ball de diferents modalitats (es pot venir sol o amb parella). Es realitzarà tots els divendres dels mesos de maig, juny i juliol i el preu per persona al mes és de 17 € el soci i 19€ el no soci.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DINAR GRUP GASTRONOMIC

DINAR GRUP GASTRONOMIC
ACTIVITAT 30/9/2012

XLIII Concurs Nacional de Colles Sardanistes

Disabte dia 21 de juliol de 2012 Vilanova i la Geltru
La Societat Sardanista Dansaires Vilanovins
Organitza
XLIII Concurs Nacional de Colles Sardanistes
LLoc :
Plaça D`enric Cristòfol Ricard a les 10 de la nit
Cobla Maricel

XLIII concurs nacional de colles sardanistes

La societat Sardanista Dansaires vilanovins va celebrar el XLIII concurs de sardanes el dissabte dia 21 amb la participació de 16 colles sardanistes en les quals hi participaven les tres colles vilanovines Petits Vilanovins ,Geltrunenca i Encara Hi Som. En aquest acte es va comptar amb la participació de ex-balladors de Petits Vilanovins de varies èpoques , participant al galop i la sardana de germanor. Dins els actes també es va fer la presentació dels nous vestits de les colles alevina i infantil L'acte es va tancar amb un petit refrigeri a la entitat entre ex-balladors,membres de les tres colles, socis i simpatitza'ns.

Vestits nous alevins i infantils

Ex-Balladors

40º ANIVERSARI PETITS VILANOVINS

Actes 40 Aniversari Petits vilanovins El proper dia 21 de juliol celebrem l`aniversari de petits vilanovins i demanem que tots els exballadors de la colla vingueu a fer un galop i la sardana de germanor amb nosaltres a les nou del vespre al local social dels dansaires vestits amb pantalo texa i samarreta blanca despres de l`acte farem tots un picapica per celebraro poseuvos en contacte en aquest email joanet2001@wanadoo.es o paborde2003@gmail.com us esperem a tots

Concurs de Rubi

LES DE ANELLES DE SARDANES DE LA SOCIETAT SARDANISTA DANSAIRES VILANOVINS PARTICIPAN AL CONCURS DE RUBI DINS EL CAMPIONAT TERRITORIAL COMARQUES DE BARCELONA Les tres colles vilanovines van participar dissabte dia 30 de juny al concurs de sardanes de Rubí Assolint bones classificacions al campionat territorial . La colla Petits Vilanovins de categoría aleví van fer un meritori 4º a la calcificació Geltrunenca de categoría infantil va fer un 2º lloc a la classificació i resolen la sardana revesa. sen el seu darrer concurs valid per el campionat territorial , la colla ha acabat en el segon lloc de la classificació general. I felicitar a la colla pels resultats assolits en aquest campionat. La colla veterana Encara hi som va asolir un 5º lloc a la classificasio del concurs territorial .

concurs rubi

concurs rubi