Benvinguts al Blog dels Dansaires Vilanovins

Benvinguts al nostre blog, aqui podreu trovar tota l'informació actualitzada de la nostra societat

Concurs Arenys de Munt

Les tres Colles de sardanes vilanovines de la Societat Sardanista Dansaires Vilanovins comencen la temporada. Participant al primer concurs de colles sardanistes de Arenys de Munt balit per al Campionat Territorial comarques de Barcelona amb bons resultats Geltrunenca 3ª classificada de 5 colles categoria Infantil Petits vilanovins 2ª classificada de 3 colles categoria Alevins Encara Hi Som 8ª classificada de 8 colles categoria Veterans Aquestes colles tornaran el dia 1 Maig a participar en el segon campionat territorial que es celebrarà a la poblaciò d’Òdena. I felicita als cuatre balladors que es van estrenar per primer cop amb un concurs oficialCaminada 14 Abril

El proper 14 d’Abril tindrà lloc la propera caminada popular de Dansaires. L’itinerari serà costaner, anirem pel camí dels Colls fins al polígon industrial de la Vilanoveta on tornarem a gaudir de la botifarrada de rigor! Es un itinerari suau d’uns 7 Kilòmetres aproximadament. (9 Kilòmetres si comptem la tornada). Adjuntem mapa aproximatiu: (L’itinerari que es veu al mapa no es 100% correcte ja que molts camins no hi apareixen a l’aplicació). El menú de la botifarrada constarà de: - Botifarra. - Cansalada. - Pa de pagès. - Aigua o vi. - Tomàquet, oli i sal. - Pa de pessic. El preus per persona per a la botifarrada es de 7€ el Soci y 10€ el no Soci. Moltes gràcies a tots!

La Colla Encara Hi Som Participa a la trobada de Veterans al Masnou

La Colla Encara Hi Som Participa a la trobada de Veterans al Masnou

Sardanes per la independència

Sardanes per la independència
Les colles Sardanistes Vilanovines Encara hi som, Geltrunenca i Petits Vilanovins Participa'n a Cornella a l´audició de sardanes Sardanes per la independència a mes de mil persones

Patges reials

A la Societat sardanista Dansaires Vilanovins us esperem els dies 3 i 4 de gener de 6 a 8 de la tarde. Hi hauran els patges reials per recollir les vostres cartes per als Reis Mags. Us esperem. i si voleu que els reis mags us visitin a casa encara esteu a temps de comunicaro a l´entitat simplement pel cost de 20 eurillos per donar de menjar als camells animat

dimarts, 1 de març del 2011

Circular de Març 2011

JA ARRIBAT EL CARNAVAL, el dia 3 de Març tenim la xatonada al nostre local. El 4 de Març l’ arrivo, anirem a rebre a Sa Majestat Carnestoltes. El dia 5 de Març al de matí anirem amb el rei Carnestoltes i el seu concubinat amb el seguici de les banderes de les societats vilanovines a recórrer els carrers de Vilanova. A la tarda recorrerem els carrers de la nostra ciutat amb la ruta del porro i la xiri-ruta.

El 6 de Març arriba el dia que la nostra ciutat fa olor a caramels, i nosaltres col•laborem amb les 7 banderes tirant forces caramels pels carrers de Vilanova.

El dilluns 7 de Març tenim el dia de les Xirigotes a la Societat. Amb les actuacions de la Xirigota de Dansaires Vilanovins i les de la Casa de Andalusia de la comarca del Garraf a les 19:30 hores al local de la Societat.

I per posar fi al Carnaval farem el Ball de Cloenda el 12 de Març al local de Dansaires a les 23:00 hores amb la música en directe de VICTOR ITURAT.
I pels més joves de la Societat la Festa Jove de Cloenda 19 de Març, on podran tancar el Carnaval 2011, amb preus molt populars.
La jardineria Carxen Art Floral situada al carrer Sant Onofre, t’ ofereix fer la reserva del teu regal de comparser. Desde una compra de 5€ et pots emportar un val de descompte per Sant Jordi.
Volem recordar als nostres socis que el que estigui interessat per portar la Cafeteria de la nostre Societat es pot passar per secretaria dimecres i divendres de 19 a 21 hores, per informar-se.

QUE DISFRUTEU DEL MILLOR CARNAVAL DE VILANOVA, EL DE DANSAIRES VILANOVINS!!!!!!!!!!!!!!!

ASSEMBLEA ORDINÀRIA DE SOCIS

Benvolguts socis/es:
Se us convoca a l’ Assemblea Ordinària de socis que es celebrarà el dia 3 d’ Abril del 2011, a la sala d’ actes de la Societat, a les 11:30 hores en 1ª convocatòria i a les 12 hores en 2ª convocatòria, amb el següent ordre del dia:

1.- Lectura acta anterior
2.- Estat de comptes 2010
3.- Memòria activitats
4.- Activitats 2011
5.- Precs i preguntes

Per assistir a l’ Assemblea serà imprescindible la presentació del carnet de l’ any 2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DINAR GRUP GASTRONOMIC

DINAR GRUP GASTRONOMIC
ACTIVITAT 30/9/2012

XLIII Concurs Nacional de Colles Sardanistes

Disabte dia 21 de juliol de 2012 Vilanova i la Geltru
La Societat Sardanista Dansaires Vilanovins
Organitza
XLIII Concurs Nacional de Colles Sardanistes
LLoc :
Plaça D`enric Cristòfol Ricard a les 10 de la nit
Cobla Maricel

XLIII concurs nacional de colles sardanistes

La societat Sardanista Dansaires vilanovins va celebrar el XLIII concurs de sardanes el dissabte dia 21 amb la participació de 16 colles sardanistes en les quals hi participaven les tres colles vilanovines Petits Vilanovins ,Geltrunenca i Encara Hi Som. En aquest acte es va comptar amb la participació de ex-balladors de Petits Vilanovins de varies èpoques , participant al galop i la sardana de germanor. Dins els actes també es va fer la presentació dels nous vestits de les colles alevina i infantil L'acte es va tancar amb un petit refrigeri a la entitat entre ex-balladors,membres de les tres colles, socis i simpatitza'ns.

Vestits nous alevins i infantils

Ex-Balladors

40º ANIVERSARI PETITS VILANOVINS

Actes 40 Aniversari Petits vilanovins El proper dia 21 de juliol celebrem l`aniversari de petits vilanovins i demanem que tots els exballadors de la colla vingueu a fer un galop i la sardana de germanor amb nosaltres a les nou del vespre al local social dels dansaires vestits amb pantalo texa i samarreta blanca despres de l`acte farem tots un picapica per celebraro poseuvos en contacte en aquest email joanet2001@wanadoo.es o paborde2003@gmail.com us esperem a tots

Concurs de Rubi

LES DE ANELLES DE SARDANES DE LA SOCIETAT SARDANISTA DANSAIRES VILANOVINS PARTICIPAN AL CONCURS DE RUBI DINS EL CAMPIONAT TERRITORIAL COMARQUES DE BARCELONA Les tres colles vilanovines van participar dissabte dia 30 de juny al concurs de sardanes de Rubí Assolint bones classificacions al campionat territorial . La colla Petits Vilanovins de categoría aleví van fer un meritori 4º a la calcificació Geltrunenca de categoría infantil va fer un 2º lloc a la classificació i resolen la sardana revesa. sen el seu darrer concurs valid per el campionat territorial , la colla ha acabat en el segon lloc de la classificació general. I felicitar a la colla pels resultats assolits en aquest campionat. La colla veterana Encara hi som va asolir un 5º lloc a la classificasio del concurs territorial .

concurs rubi

concurs rubi