Benvinguts al Blog dels Dansaires Vilanovins

Benvinguts al nostre blog, aqui podreu trovar tota l'informació actualitzada de la nostra societat

Concurs Arenys de Munt

Les tres Colles de sardanes vilanovines de la Societat Sardanista Dansaires Vilanovins comencen la temporada. Participant al primer concurs de colles sardanistes de Arenys de Munt balit per al Campionat Territorial comarques de Barcelona amb bons resultats Geltrunenca 3ª classificada de 5 colles categoria Infantil Petits vilanovins 2ª classificada de 3 colles categoria Alevins Encara Hi Som 8ª classificada de 8 colles categoria Veterans Aquestes colles tornaran el dia 1 Maig a participar en el segon campionat territorial que es celebrarà a la poblaciò d’Òdena. I felicita als cuatre balladors que es van estrenar per primer cop amb un concurs oficialCaminada 14 Abril

El proper 14 d’Abril tindrà lloc la propera caminada popular de Dansaires. L’itinerari serà costaner, anirem pel camí dels Colls fins al polígon industrial de la Vilanoveta on tornarem a gaudir de la botifarrada de rigor! Es un itinerari suau d’uns 7 Kilòmetres aproximadament. (9 Kilòmetres si comptem la tornada). Adjuntem mapa aproximatiu: (L’itinerari que es veu al mapa no es 100% correcte ja que molts camins no hi apareixen a l’aplicació). El menú de la botifarrada constarà de: - Botifarra. - Cansalada. - Pa de pagès. - Aigua o vi. - Tomàquet, oli i sal. - Pa de pessic. El preus per persona per a la botifarrada es de 7€ el Soci y 10€ el no Soci. Moltes gràcies a tots!

La Colla Encara Hi Som Participa a la trobada de Veterans al Masnou

La Colla Encara Hi Som Participa a la trobada de Veterans al Masnou

Sardanes per la independència

Sardanes per la independència
Les colles Sardanistes Vilanovines Encara hi som, Geltrunenca i Petits Vilanovins Participa'n a Cornella a l´audició de sardanes Sardanes per la independència a mes de mil persones

Patges reials

A la Societat sardanista Dansaires Vilanovins us esperem els dies 3 i 4 de gener de 6 a 8 de la tarde. Hi hauran els patges reials per recollir les vostres cartes per als Reis Mags. Us esperem. i si voleu que els reis mags us visitin a casa encara esteu a temps de comunicaro a l´entitat simplement pel cost de 20 eurillos per donar de menjar als camells animat

diumenge, 1 de gener del 2012

Circular de Gener 2012

Tots els membres de la Junta volem desitjar un BON ANY 2012 als socis i simpatitzants. Esperem que l’ any que comencem tinguem una gran cooperació de tots els membres per tal de potenciar la nostra societat i totes les activitats que l’ envolten, especialment les relacionades amb la SARDANA.

Volem destacar l’ últim acte de l’ any 2011, l’ inoblidable Nit de Cap d’ Any. Amb l’ assistència de 71 persones per sopar on es van desbordar totes les expectatives d’ assistència, desprès es van incorporar 29 persones per a ballar. Els 100 totals varem celebrar l’ entrada del nou any amb orgull i satisfacció.

EL CARNAVAL JA ES AQUÍ:

11 de Febrer –BALL DE MANTONS, amb l’ actuació de MONTSE & JOE TRANSFER.

Preu Ball per parella soci: 40€

Preu Ball per parella no soci: 50€

Per tercera vegada consecutiva es farà sopar a la Societat:

Preu Ball + Sopar per parella soci: 90€

Preu Ball + Sopar per parella no soci: 100€

El ball començarà a les 24 hores. Les inscripcions es podran fer els dies: 30 de gener, 1, 3, 6, 8, 10 de febrer de 19 a 21 hores, les places son limitades.

ARRIVO. El preu de la inscripció per al soci és de 30€ i pels nens és de 20€.

Les inscripcions de l’ arrivo es podran fer els dies 20, 23, 25, 27 i 30 de gener, i també els dies 1, 3, 6, 8 i 10 de febrer de 19 a 21 hores.

També tindrem les dues Rutes, com cada any: La del Porró i la Xiri-Ruta el dissabte dia 18 de febrer a partir de les 18 hores, estarem pels carrers de la nostra ciutat.

COMPARSES la venda dels tiquets es farà del 6 al 16 de febrer de 19 a 21 hores de dilluns a divendres.

Del 3 al 12 de febrer farem la tercera Trobada de pintura artística, amb tema carnavalesc.

S’ organitza una sortida el dia 20 o bé el 27 de gener a L’ Hotel Nàutic Park 4*, de tres dies. Preu per persona 99€, per mes informació Jesús Nicolás telf: 93 814 32 22

Adjuntem el programa de Carnaval 2012, així com l’article de la revista de Unió de Colles, comentant el concurs de la nostre Societat

El rebut del soci d’ aquest any 2012 es passarà la primera quinzena de gener, serà necessari presentar el mateix rebut per qualsevol inscripció de carnaval.

Esperem que gaudiu del carnaval de Vilanova que és el millor a la nostra societat.

US ESPEREM,NO HI PODEU FALTAR!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DINAR GRUP GASTRONOMIC

DINAR GRUP GASTRONOMIC
ACTIVITAT 30/9/2012

XLIII Concurs Nacional de Colles Sardanistes

Disabte dia 21 de juliol de 2012 Vilanova i la Geltru
La Societat Sardanista Dansaires Vilanovins
Organitza
XLIII Concurs Nacional de Colles Sardanistes
LLoc :
Plaça D`enric Cristòfol Ricard a les 10 de la nit
Cobla Maricel

XLIII concurs nacional de colles sardanistes

La societat Sardanista Dansaires vilanovins va celebrar el XLIII concurs de sardanes el dissabte dia 21 amb la participació de 16 colles sardanistes en les quals hi participaven les tres colles vilanovines Petits Vilanovins ,Geltrunenca i Encara Hi Som. En aquest acte es va comptar amb la participació de ex-balladors de Petits Vilanovins de varies èpoques , participant al galop i la sardana de germanor. Dins els actes també es va fer la presentació dels nous vestits de les colles alevina i infantil L'acte es va tancar amb un petit refrigeri a la entitat entre ex-balladors,membres de les tres colles, socis i simpatitza'ns.

Vestits nous alevins i infantils

Ex-Balladors

40º ANIVERSARI PETITS VILANOVINS

Actes 40 Aniversari Petits vilanovins El proper dia 21 de juliol celebrem l`aniversari de petits vilanovins i demanem que tots els exballadors de la colla vingueu a fer un galop i la sardana de germanor amb nosaltres a les nou del vespre al local social dels dansaires vestits amb pantalo texa i samarreta blanca despres de l`acte farem tots un picapica per celebraro poseuvos en contacte en aquest email joanet2001@wanadoo.es o paborde2003@gmail.com us esperem a tots

Concurs de Rubi

LES DE ANELLES DE SARDANES DE LA SOCIETAT SARDANISTA DANSAIRES VILANOVINS PARTICIPAN AL CONCURS DE RUBI DINS EL CAMPIONAT TERRITORIAL COMARQUES DE BARCELONA Les tres colles vilanovines van participar dissabte dia 30 de juny al concurs de sardanes de Rubí Assolint bones classificacions al campionat territorial . La colla Petits Vilanovins de categoría aleví van fer un meritori 4º a la calcificació Geltrunenca de categoría infantil va fer un 2º lloc a la classificació i resolen la sardana revesa. sen el seu darrer concurs valid per el campionat territorial , la colla ha acabat en el segon lloc de la classificació general. I felicitar a la colla pels resultats assolits en aquest campionat. La colla veterana Encara hi som va asolir un 5º lloc a la classificasio del concurs territorial .

concurs rubi

concurs rubi