Benvinguts al Blog dels Dansaires Vilanovins

Benvinguts al nostre blog, aqui podreu trovar tota l'informació actualitzada de la nostra societat

Concurs Arenys de Munt

Les tres Colles de sardanes vilanovines de la Societat Sardanista Dansaires Vilanovins comencen la temporada. Participant al primer concurs de colles sardanistes de Arenys de Munt balit per al Campionat Territorial comarques de Barcelona amb bons resultats Geltrunenca 3ª classificada de 5 colles categoria Infantil Petits vilanovins 2ª classificada de 3 colles categoria Alevins Encara Hi Som 8ª classificada de 8 colles categoria Veterans Aquestes colles tornaran el dia 1 Maig a participar en el segon campionat territorial que es celebrarà a la poblaciò d’Òdena. I felicita als cuatre balladors que es van estrenar per primer cop amb un concurs oficialCaminada 14 Abril

El proper 14 d’Abril tindrà lloc la propera caminada popular de Dansaires. L’itinerari serà costaner, anirem pel camí dels Colls fins al polígon industrial de la Vilanoveta on tornarem a gaudir de la botifarrada de rigor! Es un itinerari suau d’uns 7 Kilòmetres aproximadament. (9 Kilòmetres si comptem la tornada). Adjuntem mapa aproximatiu: (L’itinerari que es veu al mapa no es 100% correcte ja que molts camins no hi apareixen a l’aplicació). El menú de la botifarrada constarà de: - Botifarra. - Cansalada. - Pa de pagès. - Aigua o vi. - Tomàquet, oli i sal. - Pa de pessic. El preus per persona per a la botifarrada es de 7€ el Soci y 10€ el no Soci. Moltes gràcies a tots!

La Colla Encara Hi Som Participa a la trobada de Veterans al Masnou

La Colla Encara Hi Som Participa a la trobada de Veterans al Masnou

Sardanes per la independència

Sardanes per la independència
Les colles Sardanistes Vilanovines Encara hi som, Geltrunenca i Petits Vilanovins Participa'n a Cornella a l´audició de sardanes Sardanes per la independència a mes de mil persones

Patges reials

A la Societat sardanista Dansaires Vilanovins us esperem els dies 3 i 4 de gener de 6 a 8 de la tarde. Hi hauran els patges reials per recollir les vostres cartes per als Reis Mags. Us esperem. i si voleu que els reis mags us visitin a casa encara esteu a temps de comunicaro a l´entitat simplement pel cost de 20 eurillos per donar de menjar als camells animat

diumenge, 1 de maig del 2011

Circular de Maig 2011

Com ja sabeu, el passat dia 3 d’abril es va celebrar l’ assemblea ordinària de socis i com l’assistència a la mateixa va ésser bastant baixa, i no sabem si hi vareu assistir, us fem un petit resum dels acords mes importants que es van aprovar.

-Es va aprovar l’estat de comptes de l’any 2010 i el pressupost per l’any 2011.
-Anar al departament de la Generalitat perque ens assessorin i poder efectuar la denúncia a la anterior llogatera del bar Sra Roser Costas per el deute que te amb la societat de la llum no pagada però no executar-la.
-El Sr. Josep P. Gumá ens va fer un petit resum de la secció de sardanes i ens va comunicar que ja tenim la colla de PETITS VILANOVINS per estrenar en el nostre concurs d’aquest any.
-El Sr. Juanjo Garcia-Muñoz ens explica breument que estem en contacte amb la Cobla Ressó per a incorporar-se a la nostre societat.
En el apartat de precs i preguntes els dos temes van ser :
-El soci Sr. Ramon Cano va demanar que se li pagués el vidre de les ulleres que se li van trencar en l’ acte de les comparses d’aquest any.
-La socia Sra Alejandra Strobino, llogatera del nostre bar, demana tenir l’agenda de la sala gran més disponible per agafar-la quant ella tingui la necessitat.

El 8 de Maig celebrem una ballada de sardanes a la Plaça Charlie Rivel a les 12 del migdia amb la cobla Catània.

El proper 22 de maig participarem en el Concurs Nacional de Catalunya en la categoria de lliures, la nostra anella Petits Vilanovins a Poble Nou (Barcelona).

Estem col•laborant amb l’Ajuntament de la nostra ciutat en la secció d’esports. Us adjuntem un díptic de les activitats a realitzar. Si esteu interessats heu d’ anar a la direcció indicada dins del díptic.

La nostra societat vol tenir cura del medi ambient, per això demanem a tots els socis que tinguin correu electrònic ens el feu arribar a la nostra direcció d’ e-mail dansaires@dansairesvilanovins.cat.Esperem la vostra col•laboració i les vostres idees per millorar la nostra Societat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DINAR GRUP GASTRONOMIC

DINAR GRUP GASTRONOMIC
ACTIVITAT 30/9/2012

XLIII Concurs Nacional de Colles Sardanistes

Disabte dia 21 de juliol de 2012 Vilanova i la Geltru
La Societat Sardanista Dansaires Vilanovins
Organitza
XLIII Concurs Nacional de Colles Sardanistes
LLoc :
Plaça D`enric Cristòfol Ricard a les 10 de la nit
Cobla Maricel

XLIII concurs nacional de colles sardanistes

La societat Sardanista Dansaires vilanovins va celebrar el XLIII concurs de sardanes el dissabte dia 21 amb la participació de 16 colles sardanistes en les quals hi participaven les tres colles vilanovines Petits Vilanovins ,Geltrunenca i Encara Hi Som. En aquest acte es va comptar amb la participació de ex-balladors de Petits Vilanovins de varies èpoques , participant al galop i la sardana de germanor. Dins els actes també es va fer la presentació dels nous vestits de les colles alevina i infantil L'acte es va tancar amb un petit refrigeri a la entitat entre ex-balladors,membres de les tres colles, socis i simpatitza'ns.

Vestits nous alevins i infantils

Ex-Balladors

40º ANIVERSARI PETITS VILANOVINS

Actes 40 Aniversari Petits vilanovins El proper dia 21 de juliol celebrem l`aniversari de petits vilanovins i demanem que tots els exballadors de la colla vingueu a fer un galop i la sardana de germanor amb nosaltres a les nou del vespre al local social dels dansaires vestits amb pantalo texa i samarreta blanca despres de l`acte farem tots un picapica per celebraro poseuvos en contacte en aquest email joanet2001@wanadoo.es o paborde2003@gmail.com us esperem a tots

Concurs de Rubi

LES DE ANELLES DE SARDANES DE LA SOCIETAT SARDANISTA DANSAIRES VILANOVINS PARTICIPAN AL CONCURS DE RUBI DINS EL CAMPIONAT TERRITORIAL COMARQUES DE BARCELONA Les tres colles vilanovines van participar dissabte dia 30 de juny al concurs de sardanes de Rubí Assolint bones classificacions al campionat territorial . La colla Petits Vilanovins de categoría aleví van fer un meritori 4º a la calcificació Geltrunenca de categoría infantil va fer un 2º lloc a la classificació i resolen la sardana revesa. sen el seu darrer concurs valid per el campionat territorial , la colla ha acabat en el segon lloc de la classificació general. I felicitar a la colla pels resultats assolits en aquest campionat. La colla veterana Encara hi som va asolir un 5º lloc a la classificasio del concurs territorial .

concurs rubi

concurs rubi